Thuis

Alisen Electronic Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

AlisenLED (Alisen Electronic Co. , Is Ltd) een nationale high-tech onderneming en een het globale LEIDENE geïntegreerde oplossingsleverancier, integreren R&D, een productie, verkoop en de dienst.

 

AlisenLED bezit geavanceerde internationale automatische productiefaciliteiten en gemoderniseerd laboratorium, professioneel R&D-team, standaardproductiebeheer, hoogte - kwaliteitsproducten en perfecte verkoop en de dienstteam. AlisenLED bepleit groene, lage koolstof, energie - besparing, en milieubescherming idee. AlisenLED heeft van de „Nationale High-tech LEIDENE van de Ondernemings“ „Nationale Kwaliteit de Belangrijke Onderneming“ „Shenzhen gewonnen Vertoningsindustrie de Bekende Merken“, ISO9001-het beheersysteem van de vertoningskwaliteit, CCC, FCC, Ce, RoHS, ETL en andere kwalificatiescertificatie overgingen.

 

„Maak meer kleurrijke visie“, heeft AlisenLED het unanieme erkenningshuis en aan boord met de betrouwbare productkwaliteit en de perfecte dienst bereikt. De AlisenLEDproducten worden wijd gebruikt op de de het het voetbalgebied, het spoor, het basketbalhof, de persconferentie, het winkelen plein voor de betere inkomstklasse, opslag van het luxemerk, televisie van de staat, en andere gebieden enz., die in binnen- en buitenland worden uitgevoerd naar meer dan 100 landen en gebieden, implementatie van meer dan 30000 de succesvolle toepassingsgevallen, gebracht betere audiovisuele ervaring voor de globale mensen.

In de toekomst, zal AlisenLED de „Product + de Dienst“ bedrijfsfilosofie blijven bevestigen en „Wakker, Principes, Tolerantie, Consensus“ van de ondernemingswaarden, naar aan verfijndere technologieproducten, meer uitstekende dienst, hogere eindproductkwaliteit, specifiek om elke klant van van de professionele LEIDENE de oplossingen Vertoningstoepassing te voorzien, de invloed van „AlisenLED“ laten de wereld!

De kwaliteit is eerst en vooral

AlisenLED als Professionele LEIDENE Vertoningsleverancier, streven wij naar het verstrekken van stabiliteit en duurzame LEIDENE Vertoningen aan de markt, die de belangrijkste manier ons is om hello aan de wereld te zeggen.

 

China Alisen Electronic Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

10+ jarenervaring

AlisenLED heeft overvloedige ervaring toelaat ons om u te dienen de perfecte LEIDENE vertoningsoplossingen op een efficiënte manier.

Beroeps en Deskundigen

AlisenLED die een beroeps voor R&D-team voor LEIDENE Vertoning, onder onze Algemene Ingenieur en andere 8 engineers&technici heeft bezitten meer 20 jaar ervarings in LEIDENE het Schermlijn. Zo kunnen wij productenstabiliteit waarborgen en onze degisn met tijd houden die ontwikkeling om aan verschillende klantenbehoeften te voldoen zijn.

 

China Alisen Electronic Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

110+ de Oplossingen van landen

AlisenLED heeft reeds rond 10.000 LEIDENE vertoningsprojecten gediend en een rijkdom aan ervaring en reputatie geaccumuleerd.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De AlisenLEDmensen hangen de kernwaarden aan van „integriteit, dankbaarheid en verantwoordelijkheid“, en bevestigen de ondernemingsgeest van „nederigheid, loyaliteit, innovatie, samenwerking, verantwoordelijkheid, initiatief en volharding“.

 

Wij zijn altijd verenigd en nastrevend voortreffelijkheid aan privideklanten met kwaliteitsproducten en de professionele diensten.

 

AlisenLED is er stellig van overtuigd dat de kwaliteit de ziel van producten, strikt verblijft door elke norm van productselectie is,

 

elk proces van productie en elk detail van de dienst, en leiden tot maximumwaarde voor klanten.

 

Een deel van Geschiedenis van Gevallijst zoals hieronder:

 

1. 1200M2 gordijn het LEIDENE Scherm in Djakarta, Indonesië in April, 2019
2. Opstelling het Bureau in Djakarta, Indonesië in Dec, 2018
3. Opstelling het Bureau in LOS ANGELES, de V.S. in April, 2018
4. 150M2 stadium het LEIDENE Scherm bij Theater in Salt Lake City, de V.S. in Nov., 2017
5. 120M2 het mobiele Stadium LEIDENE Scherm in Schoonheidsspectakel van Florida, de V.S. in April, 2017
6. 60 Eenheden van het Openlucht LEIDENE Scherm voor Verzekeringsmaatschappij in Sri Lanka in 2017
7. 230M2 het gebogen Binnencasino LEIDENE Scherm in Cyprus in Sept., 2016
8. 780M2 perimeter LEIDEN het Scherm Nationaal Stadion in Kooi D Ivoire in Maart, 2016
9. 180M2 het hoekige Commerciële LEIDENE Scherm in Eilandgebied Sint Maarten in Juni, 2015
10. 300M2 overleg het LEIDENE Scherm in San Diego, Chili in Oct, 2014

Alisen Electronic Co., Ltd Alisen Electronic Co., Ltd Alisen Electronic Co., Ltd Alisen Electronic Co., Ltd
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Midden-Oosten

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Aantal werknemers : 180~240

Jaarlijkse omzet : 4,000,000-10,000,000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Alisen Electronic Co., Ltd Certificaten China Alisen Electronic Co., Ltd Certificaten China Alisen Electronic Co., Ltd Certificaten China Alisen Electronic Co., Ltd Certificaten