Huis Videos afspeellijst Over ons Officieel internet
Dutch

Alisen Electronic Co., Ltd

Kwaliteit Openlucht Volledige Kleur Geleide Vertoning, Huur Geleide Vertoning fabrikant uit China

kwaliteits leverancier hoofd producten
loading

Inleiding van van de LEIDENE het Scherm Huurvertoning 2

March 11, 2023
De LEIDENE huurvertoningen hebben verscheidene voordelen over andere types van vertoningen:

Hoge Resolutie: De LEIDENE huurvertoningen verstrekken high-resolution beelden, die tot hen maken ideaal voor gebeurtenissen waar visuals van uitstekende kwaliteit essentieel zijn.

Helderheid: De LEIDENE vertoningen zijn zeer helder, makend hen voor openluchtgebeurtenissen perfect waar het zonlicht het kan moeilijk maken om andere types van vertoningen te zien.

Efficiënte energie: De LEIDENE vertoningen gebruiken minder energie in vergelijking met traditionele vertoningen, die op elektriciteitskosten bespaart.

Veelzijdig: De LEIDENE huurvertoningen zijn veelzijdig en kunnen voor diverse gebeurtenissen zoals overleg, collectieve gebeurtenissen, sportieve gebeurtenissen worden gebruikt, toont de handel, en tentoonstellingen.

Gemakkelijk te installeren: De LEIDENE huurvertoningen zijn gemakkelijk te installeren, en vervoer van één plaats aan andere, die op installatie en vervoerskosten te ontmantelen een besparen.

Klantgericht: De LEIDENE huurvertoningen kunnen worden aangepast om de behoeften van de gebeurtenis, met inbegrip van grootte, vorm, en resolutie te passen.

Duurzaamheid: De LEIDENE huurvertoningen zijn duurzaam en kunnen ruwe weersomstandigheden weerstaan, die hen maken voor openluchtgebeurtenissen geschikt.

Interactief: De LEIDENE huurvertoningen kunnen interactief worden gemaakt, toestaand gebeurtenis koppelen de deelnemers om met de vertoning in dienst te nemen en realtime te verstrekken terug.